Rebelmedia

[vc_row][vc_column][vc_empty_space alter_height=”medium” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_column_text]Zahorján Ivett vagyok, végzettségem szerint okleveles médiaszakértő, a Rebellive Magazine alapítója. 2016-ig elsősorban kulturális és divatújságírással foglalkoztam, számos cikkem és tanulmányom jelent meg különböző divattal és művészettel, irodalommal foglalkozó szaklapban és folyóiratban. 2011-ben megalapítottam saját felületemet, melyen leginkább populáris kultúrával, művészettel és stílussal foglalkozó cikkeket és interjúkat közöültünk. Nemrégiben kiadtuk a felülethez köthető lifestyle zine harmadik számát is.

Mielőtt szabadúszó, digitális nomád lettem, dolgoztam magazinos és ügynökségi környezetben is. 2017-ben a Rebellive szellemiségét üzleti alapokra helyeztem, és létrehoztam a magyar és nemzetközi lifestyle márkák releváns, profitorientált digitális jelenlétét egyedi és kreatív megoldásokkal támogató miniügynökségemet, a REBELMEDIA-t. A ügynökség a piaci ár alatt kínál hatékony és többfókuszú szolgáltatásokat, elsősorban az online kihívásoknak megfelelő tartalomtámogatás segítségégével, egyes esetekben tudásmegosztó módon, networking alapon (grafikusokkal, webesekkel, fotósokkal stb). Számos sikeres, hazai és nemzetközi PR kampányt, social media együttműködést, sajtóeseményt menedzseltem az utóbbi években. Hiszek az egyszerre értékteremtő, intelligens, szórakoztató és profitot hozó megoldásokban, és ennek jegyében keresem új ügyfeleimet. Eddigi munkám során nagyvállalatokkal és kkv-kkal, valamint startupokkal is dolgoztam már. 2018-tól egy külföldi piacra törő, magyar-brit bázissal működő, divat-design-művészet fókuszú startup felépítésében is részt veszek.

A Rebellive-en a munkámmal kapcsolatos tapasztalataimmal, az utazásaimmal, a fenntarthatósággal, a freelancer életmóddal, továbbá divattal és kortárs művészettel fogtok találkozni. Kövessetek itt és Facebookon, illetve Instagramon is!

[/vc_column_text][vc_empty_space alter_height=”medium” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row]